Direct afspraak maken? Bel ons:
026-2001180

Over Schoorsteenveger Gelderland

Schoorsteenspecialisten bij u in de regio!

Schoorsteenveegbedrijf Gelderland

Onze schoorsteenvegers hebben ruime ervaring, in het leveren van dak en schoorsteen gerelateerde diensten in Gelderland.

Van schoorsteen vegen tot het vakkundig schoonmaken van uw zonnepanelen, op onze website vindt u alles met betrekking tot de schoonmaak en reparatie van uw dak en schoorsteen, dakkapel en zonnepanelen.

Mocht u advies nodig hebben of een afspraak met ons willen plannen, gebruik dan het onderstaande contactformulier of bel ons vandaag nog ☎ 026-2001180 voor meer informatie.

Uw schoorsteen laten vegen door ons

U kunt bij ons terecht om uw schoorsteenkanaal te laten reinigen. Ook kunt u uw schoorsteen laten inspecteren op lekkages en/of verstoppingen.

Dit doen wij middels camera-inspectie en geven u vakkundig stookadvies om het risico op een schoorsteenbrand of koolmonoxide-vergiftiging te voorkomen.

Een schonere schoorsteen zorgt voor minder fijnstof en schadelijke roetdeeltjes en dat is beter voor uw gezondheid en het milieu. Mocht u daar vragen over hebben: neem dan contact met ons op.

Veegbewijs voor uw verzekeraar

Onze schoorsteenvegers geven u vrijblijvend raad bij stook problemen:

Slechte trek in uw kanaal of andere problemen worden ter plekke door onze schoorsteenvegers beoordeelt en met u besproken. Na ons bezoek ontvangt u een veegbewijs die ook belangrijk is voor uw brandverzekering.

Wilt u uw schoorsteen laten reinigen en controleren door een gediplomeerde schoorsteenveger in uw regio? Dan bent u bij Schoorsteenveger Gelderland aan het juiste adres. Bel ons vandaag nog!

Schoorsteenveger nodig? Wij hebben 30 jaar ervaring!

★ Vrijblijvend stookadvies | Schoorsteen Onderhoud & Reparatie | Ook Abonnementen ★

Bel: 026-2001180